Čelsijev sam žrtveni jarac!

Andrej Ševčenko nikako da progovori na terenu. Umesto golovima, Ukrajinac je na Ostrvu u centru pažnje zbog izjava, a proteklih dana je morao da reaguje na sve glasnije optužbe da je prvi doušnik gazdi Romanu Abramoviču.

Dan uoči velikog derbija 24. kola sa Liverpulom na „Enfildu“, Ševčenko je otvorio dušu rekavši da je „žrtveni jarac“ u ekipi Čelsija.

– U redu je da me kritikuju za igru, ali ne prihvatam optužbe koje se ne odnose na to. Svašta pišu o mom odnosu sa Abramovičem! Njega viđam samo u svlačionici i nekad na treningu, to je sve. Ponekad razmenimo koju reč, ali to je zato što obojica govorimo ruski. Neka me ljudi konačno ostave na miru – rekao je Ševčenko.

Nakadašnji golgeter Milana kaže da ima isti odnos prema svima u klubu i da ima odlične odnose sa ostalim igračima.

– Najbliži mi je Lampard, družimo se porodično. Frenk je super momak. Ipak, uvrede su prevazišle sve mere, nemam pojma odakle dolaze silne izmišljotine. Povredili su i mene i moju porodicu.

Nisam od onih koji odustaju, stisnuću zube i nastaviti. Poštujem Murinja i njegove odluke, ali imam još četiri godine ugovora i ne nameravam da odem – poručio je Ukrajinac.

Čelsi jednostavno mora da pobedi na „Enfildu“ ukoliko želi da pojača pritisak na Mančester junajted koji ima šest bodova prednosti. S druge strane, Liverpul, koji u poslednje vreme u prvenstvu igra dobro, još nije poražen na svom terenu, ali ima drugi problem.

– Sve je u redu, ali pogledajte kako igramo u derbi mečevima. Loše! Moramo taj skor da popravimo. Ne znam razlog našeg neuspeha u mečevima sa Arsenalom, Mančesterom i Čelsijem ove sezone. Znam da „plavci“ dolaze da pobede, ali ćemo učiniti sve da ih u toj nameri sprečimo – rekao je napadač Čelsija Piter Krauč. Subotnji derbi na „Enfildu“ (13.45) biće odlična uvertira za duel na „Emiratima“ (nedelja, 17.00) između Arsenala i Mančester junajteda. Bitka za titulu se nastavlja, a ne treba zaboraviti da Arsenal i Liverpul još traže svoju šansu da se priključe vodećem dvojcu.

mechanic
JA SAM ENIS KADRICh,zivim u novom pazaru u srbiji,volim mnogo da igram fudbal i i isto tako volim sex.po nacionalnosti sam bosnjak.HAVALAAAAAAAaa

Komentariši