Murinjo: Ostao bih

Čelsijeve šampionske trupe danas u 13.45 biju bitku podno Liverpulovog kopa na „Enfildu“. Gunđanje Žoze Murinja zbog ne dovođenja pojačanja se stišalo, a Rafa Benitez planira da njegov tim ostane i posle 24. kola neporažen na svom terenu.

Derbi za nijansu ima veći značaj za goste koji su u trci za titulu. Imaju šest bodova manje od Mančester junajteda koji sutra (17) gostuje Arsenalu, pa „plavci“ ciljaju nova tri boda. Vetar u jedra igračima iz Londona je najnovija izjava Murinja:

– Volim Čelsi, obožavam Premijer ligu. Moja porodica želi da ostane u Engleskoj, ne bi bilo dobro za moju decu da se stalno selimo. Ako me sve strukture kluba podržavaju, ne vidim razlog da ne budem ovde. Nije u pitanju novac, radi se o podršci. To se može osetiti, a da i nemate dobre igrače u timu – kaže Murinjo.

U kombinaciji da počne meč posle nekoliko meseci je i golman Petr Čeh koji mora da igra za zaštitnom maskom:

– Neki kažu da mnogo rizikujem, ali oni se više plaše nego ja. Neću umreti ako igram fudbal! – izjavio je češki golman.

S druge strane, Rafa Benitez nema većih problema oko sastava ako se izuzme odsustvo Ćavija Alonsa koji neće igrati do kraja sezone.

– Možemo da pobedimo bilo koga, pa i Čelsi. Cilj nam je da popravimo loš skor u derbi mečevima – rekao je reprezentativac iz redova „crvenih“ Džejmi Karager.

mechanic
JA SAM ENIS KADRICh,zivim u novom pazaru u srbiji,volim mnogo da igram fudbal i i isto tako volim sex.po nacionalnosti sam bosnjak.HAVALAAAAAAAaa

Komentariši