POTVRDJENA KAZNA ZA RONALDINJA

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Spanije odbila je danas zalbu Barselone i potvrdila kaznu od jednog meca zabrane igranja za najboljeg fudbalera katalonskog kluba, Ronaldinja.

Brazilac je iskljucen proteklog vikenda na utakmici protiv Hetafea, zbog udaranja Davida Belengera, zbog cega je dobio jedan mec suspenzije, ali je Barselona odlucila da ulozi zalbu smatrajuci da je Ronaldinjo bio isprovociran i da je Belengerova reakcija bila prenaglasena.

Kazna je potvrdjena, ali Barselona ima jos jednu mogucnost, a to je ulaganje zalbe Spanskom komitetu za sportsku disciplinu, sto bi dovelo do odlaganja odluke za kraj sezone, odnosno eventualna suspenzija bi vazila tek od pocetka narednog sampionata.

Barselona trenutno deli prvo mesto sa madridskim Realom, ali ukoliko oba tima u poslednja dva kola ostvare pobede, prvak ce biti "kraljevski klub" zbog boljeg medjusobnog odnosa sa Kataloncima.

mechanic
JA SAM ENIS KADRICh,zivim u novom pazaru u srbiji,volim mnogo da igram fudbal i i isto tako volim sex.po nacionalnosti sam bosnjak.HAVALAAAAAAAaa

Komentariši