David Rozenal u Njukaslu

Češki reprezentativac David Rozenal napušta ovog leta Pari Sen Žermen, a njegova najverovatnija destinacija je Njukasl. Borusija iz Dortmunda dugo je pratila defanzivca PSŽ-a i čak uputila konkretnu ponudu od tri i po miliona evra, ali se u trku sada uključio Njukasl Junajted, koji je spreman da ponudi više novca. Rozenal je pre dve godine došao u Pariz iz Briža i odigrao je ključnu ulogu u borbi prestoničkog kluba za opstanak u francuskoj prvoj ligi.

Dobre igre 26-godišnjaka u klubu i reprezentaciji Češke privukle su pažnju Borusije Dortmund.

Zainteresovani smo za njega mnogo duže nego Englezi, ali ga Parižani ne žele prodati nama“, kaže jedan od čelnika Dortmunda Hans-Joahim Vacke.

Sa finansijske strane ponudili smo sve što smo mogli i nećemo učestvovati u licitaciji. Mi ne možemo da priuštimo da igrača odbrane platimo pet miliona evra“.

Borusija će ovog leta ostati bez ključnog odbrambenog igrača Kristofa Meceldera, koji se najverovatnije seli u Real Madrid.

U Njukaslu su u toku velike promene, pošto je ekipu prezuzeo Sem Alardajs. „Big Sem“ je odmah otpustio nekolicinu igrača, među kojima su nepouzdani defanzivci Tajtus Brembl i Kreg Mur, pa sada traži kvalitetne igrače na toj poziciji.

mechanic
JA SAM ENIS KADRICh,zivim u novom pazaru u srbiji,volim mnogo da igram fudbal i i isto tako volim sex.po nacionalnosti sam bosnjak.HAVALAAAAAAAaa

Komentariši