Englezi se odriču prihoda

Engleski fudbalski reprezentativci pristali su da svoje zarade iz nacionalnog tima poklone u dobrotvorne svrhe. Nova dobrotvorna organizacija engleskih fudbalera obavezala se da će tokom sledeće četiri godine pokloniti najmanje milion funti u dobrotvorne svrhe, preneli su mediji u Engleskoj.

"Neću da kažem da spasavamo svet ili da treba da imamo oreole, ali engleski igrači su želeli da učine nešto. Neko će reći ‘šta je 50.000 funti za nekog ko toliko zaradi za sedam dana’, ali oni to nisu morali da rade, oni su to odabrali", rekao je menadžer Dejvida Bekama Teri Bern.

Izvršni direktor Fudbalskog saveza Engleske Brajan Barvik podržao je ovakav potez igrača.

"Očigledno, veoma sam zadovoljan što je ceo tim preuzeo inicijativu. Ovo im daje dodatnu motivaciju u nastupima za Englesku", rekao je on.

Među onima koji će dobiti pomoć je i fondacija Bobija Mura za borbu protiv raka, koja je ime dobila po pokojnom kapitenu engleske reprezentacije iz 1966. godine.

Murova udovica Stefani takodje je pozdravila inicijativu engleskih igrača. Bobi je umro od raka creva 1993. godine.

mechanic
JA SAM ENIS KADRICh,zivim u novom pazaru u srbiji,volim mnogo da igram fudbal i i isto tako volim sex.po nacionalnosti sam bosnjak.HAVALAAAAAAAaa

Komentariši