Glazgov Rendžers – Čelsi 2:0

Image and video hosting by TinyPicFudbaleri Glazgov Rendžersa savladali su u prijateljskoj utakmici vicešampiona Engleske Čelsi sa 2:0. Golove za Škote pred punim tribinama ‘Ajbroks parka’ postigli su Naćo Novo u 86. i Filip Šebo u 88. minutu. Iako je utakmica pripremna menadžer Čelsija Žoze Murinjo mogao je da vidi puno slabih tačaka svoje ekipe kojoj su nedostajale ideje, preciznost u završnici, a odbrana ‘Plavih’ je delovala prilično neuigrano.

Za Čelsi su počeli Čeh – Džonson, Teri, Benhaim, Dijara – Džo Kol, Sidvel, Lampard, Maluda – Drogba, Ševčenko, a u nastavku su priliku dobili Ilario, Ešli Kol, Karvaljo, Pisaro, Rajt-Filips, SInkler i Obi Mikel.

Trener domaćeg tima Volter Smit izveo je na teren istih jedanaest igrača kao i na prethodnoj utakmici svog tima (sa Ajaksom) i tako ‘najavio’ startnu postavu za prvi zvanični meč u novoj sezoni, sa Zetom u drugom kolu kvalifikacija za LIgu šampiona.

Počeli su MekGregor – Haton, Vir, Kueljar, Papac – MekKaloh, Hemdani, Ferguson, Adam – Darševil i Bojd, a u drugom poluvremenu igrali su i Kerol, koji se tako predstavio navijačima na Ajbroksu, Bizli, Burk, Šebo i Marej.

Čelsi je imao nekoliko prilika da postigne gol, ali su pokušaji Drogbe, Malude i Pisara bili neuspešni. I pored toga što utakmica nije imala takmičarski značaj nekoliko startova učinilo ju je prilično grubom.

Rendžers u utorak dočekuje Zetu, a Čelsi ima novu proveru pred sezonu koja počinje 11. avgusta borbom za ‘Komjuniti šild’. Na Vembliju igraju prvak Engleske Mančester junajted i osvjač FA kupa Čelsi.

mechanic
JA SAM ENIS KADRICh,zivim u novom pazaru u srbiji,volim mnogo da igram fudbal i i isto tako volim sex.po nacionalnosti sam bosnjak.HAVALAAAAAAAaa

Komentariši