Karager se plaši Čelsija

Image and video hosting by TinyPicDefanzivac Liverpula Džejmi Karager tvrdi da će najveća prepreka dolasku titule na Enfild ove sezone biti Čelsi. Mančester Junajted se pojačao i uveliko se sprema da odbrani titulu, ali Karager tvrdi da je Čelsi tim s kojim će se najviše takmičiti. „Mančester je možda šampion, ali Čelsi je stvarno tim koji treba poraziti. Junajted je dobar tim, i još su se pojačali, ali klub koji ove godine završi iznad Čelsija osvojiće prvenstvo“, izjavio je Englez.

Karager je sa Liverpulom osvajao domaće kupove, kao i Ligu šampiona, ali je titula u Premijer ligi dugogodišnja želja kluba.

Iako veruje da je Čelsi najopasniji protivnik, dvadesetdevetogodišnji igrač smatra da bi naredne sezone Mančester bio još ubojitiji ukoliko dovedu argentinskog napadača Karlosa Teveza.

„Tevez bi promenio mnogo toga u klubu, i sigurno bi bio veliki doprinos. Nadam se da ga neće dobiti“, zaključio je Karager

mechanic
JA SAM ENIS KADRICh,zivim u novom pazaru u srbiji,volim mnogo da igram fudbal i i isto tako volim sex.po nacionalnosti sam bosnjak.HAVALAAAAAAAaa

Komentariši