Terry se nada osvajanju Lige prvaka ove sezone

Image and video hosting by TinyPicKapetan Chelsea John Terry je odlučan u tvrdnji kako njegova momčad ove sezone može do naslova europskog prvaka. Terry je sa Chelseaem dva puta osvajao Premier ligu, te po jednom FA kup i Carling kup, ali Liga prvaka za sada je ostala samo san.

"Liga prvaka je za mene neostvareni san. Kada pogledam u osvojene trofeje, Liga prvaka je onaj koji nedostaje. Osvojio sam manje-više sve osim toga, a imao sam sreću da sam ostvario sve svoje ambicije. Nogometna karijera je kratka i ne želim se za deset godina osvrnuti unatrag i reći da nisam dao sve od sebe da osvojim sve što je moguće." – rekao je Terry.

"Imamo dovoljno jaku momčad da prođemo grupnu fazu natjecanja, a onda slijede velike utakmice. Bili smo tako blizu proteklih godina, tri puta u polufinalu. Sada moramo otići korak dalje i osvojiti naslov prvaka." dodao je.

mechanic
JA SAM ENIS KADRICh,zivim u novom pazaru u srbiji,volim mnogo da igram fudbal i i isto tako volim sex.po nacionalnosti sam bosnjak.HAVALAAAAAAAaa

2 komentara

Komentariši