ODLOŽEN DOLAZAK ALEKSA U ČELSI ZBOG RADNE DOZVOLE

ransfer Brazilca Aleksa u londonski Čelsi je odložen, pošto je on napustio Veliku Britaniju zbog zahteva imigracionih vlasti da razjasni svoj status.

Image and video hosting by TinyPic
Dvadesetpetogodišnji Aleks, koji je spreman da se pridruži Čelsiju posle dve godine u holandskom PSV Ajndhovenu, dobio je dozvolu da uđe u Veliku Britaniju, ali je dobrovoljno izabrao da se vrati u Brazil, naveo je londonski klub.

Britanski mediji javili su danas da je brazilski fudbaler bio nezadovoljan kada mu je rečeno da je malo verovatno da će dobiti radnu dozvolu, koja mu je potrebna da bi igrao u Engleskoj. Igrači izvan Evropske unije moraju da imaju 75 odsto odigranih reprezentativnih mečeva u poslednje dve godine da bi automatski dobili radnu dozvolu u Britaniji. Klubovi mogu da se žale navodeći olakšavajuće okolnosti.

Aleks, međutim, nije bio redovno pozivan u brazilski nacionalni tim, ali se ipak očekuje da će biti ključni igrač Čelsija naredne sezone. Čelsi je prošle sezone imao problema kada je kapiten Džon Teri bio povređen, a menadžer Žoze Morinjo je ocenio da je to što nije imao adekvatnu zamenu za centralnog defanzivca bio glavni razlog što klub nije uspeo da odbrani titulu u Premijer ligi.

mechanic
JA SAM ENIS KADRICh,zivim u novom pazaru u srbiji,volim mnogo da igram fudbal i i isto tako volim sex.po nacionalnosti sam bosnjak.HAVALAAAAAAAaa

Komentariši